Contacteer ons

Keuken- en badkamerrenovatie

Wij verzorgen het totale project, niet enkel de nieuwe keuken of badkamer maar ook de vloeren, gyprocwanden en -plafonds, elektriciteitswerken, verwarming, sanitair en loodgieterij.

Keukenprojecten

Keuken voor Voor
Keukenproject resultaat Na
Keukenproject resultaat Na

Deze keuken werd omgetoverd tot een echte eyecatcher

Deze keuken in lichte tinten is nu een echte eyecatcher in deze woning.

Er werd een mooie parket vloer gelegd, het plafond werd aangepakt en de oude keuken werd helemaal omgetoverd tot een kwalitatieve volwaardige trendy keuken. Er werd elektriciteit gelegd, verlichting voorzien en alle toestellen werden
ingebouwd.

Badkamerprojecten

badkamer
badkamer
badkamer

Deze badkamercreatie werd van A tot Z gerealiseerd

De moderne inloopdouche werd geplaatst en de wanden en vloeren werden afgewerkt met kwalitatieve tegels. Er werd elektriciteit gelegd en verlichting voorzien. Voor de verwarming werden er radiatoren bijgeplaatst.

Verder werd er een wastafel en hangend toilet geplaatst en werd de badkamer voorzien van prachtige houten inbouwkasten. Tenslotte werden de schilderwerken uitgevoerd en raambekleding voorzien.

Woonaanpassingen voor senioren

Indien u de woning inricht voor senioren (65+) heeft u eventueel recht op de Vlaamse Aanpassingspremie.
Voor meer info kan u terecht op onderstaande website. Badkamer en toilet worden voorzien van de nodige hulpmiddelen voor mindervaliden zoals handvatten, douchezitje…

Vlaamse aanpassingspremie

Totaalprojecten

Wij verzorgen uw totaalprojecten van A tot Z.
Kies zelf uw stijl al naargelang uw wensen en budget.

Totaalprojecten

Totaalproject kangoeroewoning
Totaalproject kangoeroewoning
totaalproject

Deze garage werd omgebouwd tot een volwaardige (kangoeroe)woning.

De bestaande poort werd vervangen door een raam. Er werden gyprocmuren geplaatst, het dak werd geïsoleerd, elektriciteit gelegd, een zekeringkast en verlichting voorzien. De vloeren werden betegeld en/of van parket voorzien. Vervolgens werd de garage ingericht met:

  • een volledig ingerichte maatkeuken
  • woonkamer met TV/kastenwand op maat
  • apart toilet
  • badkamer met douche en toilet, voorzien van hulpmiddelen voor mindervaliden
  • slaapkamer met inbouwkasten

Er werd eveneens een mezzanine gecreëerd en een trap geplaatst om deze te bereiken. De voormalige garage werd ook voorzien van verwarming/airco van Vaillant op aardgas. Tenslotte werden alle schilderwerken uitgevoerd.

Totaalproject buitenverblijf
Totaalproject buitenverblijf
Totaalproject buitenverblijf

In dit buitenverblijf in Knokke werd de volledige bovenverdieping van de woning ingericht.

De trap werd bekleed met natuursteen en er werd een leuning geplaatst. Alle vloeren werden afgewerkt met tegels en parket. Er werd elektriciteit gelegd en verlichting voorzien. Voor de verwarming werden er radiatoren bijgeplaatst. De volledige verdieping werd voorzien van binnendeuren.

Verder werd er een badkamer geplaatst met douche en toilet en werden de slaapkamers voorzien van inbouwkasten. Tenslotte werden de schilderwerken uitgevoerd en raambekleding geplaatst.

Interieurinrichting

Interieurprojecten

Haard
Haard
Haard

Laat je verwonderen door de haarden van Barbas Bellfire

Laat je verwonderen door de haarden van Barbas Bellfire, onze vaste productiepartner voor haarden en schouwen. Staar in de vlammen en zweef naar andere gedachten. Geniet van de optimale vuurbeleving gas- en houthaarden. Zij hebben meer dan 45 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van gas- en houthaarden. Met veel gevoel voor stijl, vakmanschap en oog voor detail in hun eigen werkplaats gemaakt.